Την ικανοποίησή του για την απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

«Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παρόλο που το αποτέλεσμα είναι 0-0, πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, γιατί είχε όλα τα στοιχεία, πλην του γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τη στάση μας στο παιχνίδι, ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό και ήταν ωραίο το παιχνίδι. Αν μια ομάδα είχε περισσότερο με το μέρος της τα ποσοστά, νομίζω ότι η πλάστιγγα θα έγερνε σ’ εμάς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που χθες και σήμερα μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, την εικόνα και το αποτέλεσμα».

Για το πώς θα διαχειριστεί τα συνεχή παιχνίδια, δεδομένου ότι διεξήχθη σε δόσεις το σημερινό, επισήμανε: «Δεν είναι της στιγμής να πούμε για τη διαχείριση του έμψυχου υλικού, έχουμε λίγο χρόνο να δούμε το καλύτερο για την ομάδα.

Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο και θέλουμε να διακριθούμε, γιατί ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας, μας δίνει και την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο κύπελλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης