Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε στη νίκη με γκολ των Τζημόπουλου (43’) και Μανιά (90’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στην αναμέτρηση και απείλησε την εστία του Δαύκου στο 7’ και στο 10’ με τον Ίλιτς. Στη συνέχεια η Καλλονή ισορρόπησε, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το σκορ άνοιξε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στο 43′ ο Λίλα πέρασε την μπάλα στον Τζημόπουλο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε σωστά και πέτυχε το 1-0.

Η καλύτερη φάση για την Καλλονή καταγράφηκε στο 49’, όταν ο Μάρκοβιτς επιχέιρησε το δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως ο Τζημόπουλος με προβολή απομάκρυνε. Ο Μανιάς, που είχε υποδειχθεί σε δύο περιπτώσεις σε θέση οφσάιντ νωρίτερα, τελείωσε το ματς στο 90′ με σουτ από πλάγια θέση.

Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Novasports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 43′ Τζημόπουλος, 90′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες:
Μανιάς, Σκόνδρας, Ναδάλες, Περιστερίδης

Κόκκινες κάρτες:


Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι (77′ Γουερέ), Μάρκοβιτς (66′ Κάρλσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος (79′ Ηλιάδης), Ναδάλες (76′ Καρανίκας), Μανιάς, Ίλιτς (71′ Κοζορώνης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης