Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Οντ στη Νορβηγία, όμως σκόραρε στην παράταση με τον Λεονάρντο Κούτρη (3-0 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Άλκμααρ.

Οι Σκανδιναβοί στο 55’ άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Νόρντκβελε, ενώ στο 57’ ο Μπέντλεϊ πέτυχε το 2-0. Η ανατροπή του σκορ του πρώτο αγώνα ολοκληρώθηκε για την Οντ στο 89’ με γκολ του Ρουντ. Την πρόκριση στους Ηπειρώτες χάρισε στο 108’ ο Κούτρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις το 3′ η κεφαλιά του Μπέριου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Ρόσμπαχ, ενώ οι Νορβηγοί απάντησαν στο 19’ με μακρινό σουτ του Σάμουελσεν. Στο 32΄από τη σέντρα του Κοζορώνη ο Ναδάλες έπιασε την κεφαλιά, ενώ στο 43′ ο Γιάχος εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Γκρόνγκααρντ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η Οντ στο δεύτερο μέρος αιφνιδίασε, κυριάρχησε στο γήπεδο και έστειλε το ματς στην παράταση, καθώς σκόραρε τρεις φορές. Στο 54′ ο Καρανίκας έκανε χέρι στην περιοχή και ο Νόρντκβελε άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο Μπέντλεϊ στο 57’ με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ στο 61’ οι Νορβηγοί άγγιξαν το 3-0 με το σουτ του Μπέργκερ.

Η Οντ έβγαζε φάσεις με μεγάλη άνεση, και τελικά στο 89′ ο Ζουκνίνι πέρασε τη μπάλα και ο Ρουντ από κοντά πέτυχε το 3-0. Το ματς ξεκίνησε από την αρχή και οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 98′ από την υπέροχη προσποίηση του Μαμπούλου, ο Κούτρης πλάσαρε εύστοχα για το 3-1 και έτσι έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οντ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (Novasports 2)

Γκολ: 55′ πεν. Νόρντκβελε, 57′ Μπέντλεϊ, 89′ Ρουντ – 98′ Κούτρης

Κίτρινες κάρτες:


Κόκκινες κάρτες:


Οντ:
Ρόσμπαχ, Ρουντ, Γκρόγκαρντ, Σάμουελσεν (63′ Μπεργκ), Γιόχανσεν, Ζεκνίνι, Νόρντκβελε (84′ Μεσούντι), Μπέργκε, Γένσεν (101′ Νίλσεν), Χάγκεν, Μπέντλεϊ.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Κοζορώνης (94′ Δώνης), Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (73′ Μαμπούλου), Φερφελής (66′ Κούτρης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης