Σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον «ιστορικό» με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση του ΠΑΣ: «Είχαμε ένα διάστημα λόγω των διακοπών να δουλέψουμε σε ένα-δύο πραγματάκια τα οποία με πλήρη αγωνιστική δράση είναι δύσκολο να το κάνεις. Είχαμε όμως ελλείψεις και δεν μπορούσαμε να τα λύσουμε επακριβώς. Τώρα που γυρίσανε οι διεθνείς πρέπει να αφοσιωθούμε στον επόμενο αντίπαλο μας. Από το τελευταίο παιχνίδι κρατάμε ότι δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Για μένα πιο σημαντικό είναι να δημιουργείς φάσεις και όχι να τις τελειώνεις. Το δεύτερο σκέλος δουλεύεται πιο εύκολα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και περιμένω βελτίωση».

Για τον Πανιώνιο: «Τη Δευτέρα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με το σεβασμό που του αρμόζει όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχει ικανότατους παίκτες και έρχεται από εντός έδρας ήττα κάτι που σημαίνει θα έχει την πίεση. Θα έρθουν για το θετικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς.

Έχουμε επικεντρωθεί και ειδικά από την Πέμπτη που γύρισαν τα παιδιά στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Τον έχουμε αναλύσει όλες αυτές τις ημέρες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με σεβασμό αλλά με θάρρος και αυτοπεποίθηση για την νίκη. Να δείξουμε ποια ομάδα κάνει κουμάντο σε αυτό το γήπεδο. Με την έλλειψη κάποιων παιδιών ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Κάποια παιδιά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα πρέπει να τα αξιοποιήσουν όσο μπορούν».

Για τον κόσμο της ομάδας του:
«Ευελπιστούμε και θα θέλαμε για ακόμη μία φορά την συμπαράσταση του κόσμου μας που είναι η δύναμη μας. Έχουμε επικεντρωθεί στην προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει. Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουμε με ενέργεια, με πάθος για την νίκη. Υπάρχουν οι απουσίες των Ντε Βινσέντι και Τσάβες αλλά του Στρούνα ο οποίος γύρισε με τραυματισμό και δεν έχει προπονηθεί. Ο Μπέριος κουβαλάει έναν τραυματισμό από το καλοκαίρι και τον ταλαιπωρεί. Από εβδομάδα ο Τόμας αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο ενώ του Τσάβες είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης