Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2… Έτσι, μετά τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τον Ευρυπίδη Γιάκο, ο Μάρκος Βελλίδης γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι δεν θα συνεχίσει στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο 32χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2013 στο δυναμικό του ΠΑΣ, προερχόμενος από τον Άρη και αγωνίστηκε στην ομάδα της Ηπείρου έως τον Ιανουάριο του 2016. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, και ακολούθως επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τη φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ερχόμενος στην ομάδα είχα πει πως είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Μετά από 12.750 λεπτά κάτω από την εστία του, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για μένα. Αγωνίστηκα σε μια ομάδα με εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου», ανέφερε σε μήνυμά του στα social media.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης