Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 12’ με τον Κολούρη, ενώ στο 50’ ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από ένα μοιρασμένο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στους ήδη παγωμένους «Ζωσιμάδες» ανοίγοντας το σκορ στο 12΄ με τον πρώτο γκολτζή του πρωταθλήματος, Ευθύμη Κουλούρη. Ο Σάκιτς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ούμπιδες το εκτέλεσε ιδανικά και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη για το 1-0. Η αρνητική εξέλιξη αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο. Στο 20΄ ο Μέγερι έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κάστρο και στο ριμπάουντ ο Αθανασιάδης αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 21΄ ο Ούγγρος τερματοφύλακας σταμάτησε με το πόδι τον Μάνο.

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 29ο λεπτό, όταν ο Σάκιτς εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα, βρήκε τον Κουλούρη στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο νεαρός φορ σούταρε άουτ σε άδειο τέρμα! Τελικά το πέτυχαν στο 50΄, όταν ο Χατζηισαΐας έκανε καταπληκτική κούρσα σε αντεπίθεση της ομάδας του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ουάρντα, που σημείωσε το 2-0 και ξέσπασε σε λυγμούς. Ο Ατρόμητος, κυρίαρχος πια στο παιχνίδι, έφτασε μια ανάσα από ακόμα ένα γκολ αλλά ο Κουλούρης στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2 (Novasports 2)

Γκολ: 12′ Κουλούρης, 50′ Ουάρντα

Κίτρινες κάρτες: Κάστρο, Αθανασιάδης – Χατζηισαΐας,Ρισβάνης, Μέγερι

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71′ Λέο), Βιντάλ (68′ Πάντελιτς), Μάνος.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας,Ούμπιδες (90′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (82′ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (88′ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης