Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Πρωταγωνιστής και σκόρερ των νικητών ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 11’ με πέναλτι και στο 51’ διαμόρφωσε το 2-0.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε καλά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές. Ο Τσουκαλάς στο 3′ απείλησε την εστία του Αθανασίου, ενώ στο 10′ ο Τζημόπουλος κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Σαρρή και ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, προσπαθώντας να σκοράρει ακόμα ένα γκολ, για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 46’ ο Ίλιτς έχασε ευκαιρία, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αθανασίου απόκρουσε το καλό σουτ του Ντάσιου. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 51’. Ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τόσο τα προσωπικά του γκολ, όσο και της ομάδας του.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά σκόραρε με τον Μπαντιμπαγκά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στη συνέχεια οι Κρητικοί είχαν δύο καλές στιγμές με Μπαντιμπαγκά και Βερπακόφσικς, ωστόσο το 2-0 δεν άλλαξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-0 (Νοva 1)

Γκολ: 11′ πεν., 51′ Ντε Βινσέντι

Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι – Σαρρής, Πελέ, Ρομάνο

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης):
Βελλίδης, Βίλα, Κοροβέσης (83′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87′ Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι, Στρούνα, Τσάβες (71′ Σκόνδρας).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης):
Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής (73′ Γιοβάνοβιτς), Πελέ, Κοζορώνης (58′ Μπουχαλάκης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Χαντί (64′ Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Διαμαντάκος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης