ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Τσιώλη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 17:26
ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Τσιώλη

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη ανακοίνωσε κι επίσημα την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του και την εξαιρετική επαγγελματική συμπεριφορά που υπέδειξε και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

H δήλωση του Καρδιτσιώτη προπονητή στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

Μετά τα τελευταία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα είμαι πεπεισμένος ότι ο μόνος τρόπος να βοηθηθεί πραγματικά η ομάδα είναι να της συμβεί κάτι πολύ δυνατό, που θα μπορέσει να αλλάξει την ψυχολογία και κυρίως την άσχημη αγωνιστική της εικόνα και αυτό είναι η αλλαγή προπονητή.

Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα στον πρόεδρο την παραίτηση μου, εξηγώντας του ότι αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παραίτησή μου έχει να κάνει μόνο με την γενική αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την ευθύνη της οποίας έχει πάντα ο προπονητής.

Οι φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες, είτε περί συγκεκριμένων απαιτήσεων μου για μεταγραφές, είτε για προβλήματα που έχω με πρόσωπα της ομάδας, δεν ισχύουν. Άλλωστε έχουν ήδη αποκτηθεί τρεις ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος κάνει μεγάλες προσπάθειες για άλλους δυο, που πιθανότατα τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια, μπορώ να πω ανεπιφύλακτα, είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο δεμένοι είναι όλοι μεταξύ τους, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, o Δντης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές, τα παιδιά των γραφείων.

Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί στο εξής, πέραν των όσων δηλώνω σήμερα, θα είναι εκ του πονηρού και σκοπό θα έχει να βλάψει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Χρηστοβασίλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τον κόσμο για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η δυνατότητα να ξαναγυρίσω στην ομάδα και να κάνω πραγματικότητα όσα ονειρεύονται γι αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Αποχωρεί από τον ΠΑΣ ο Τσιώλης,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 12:21


Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 17:39