ΠΑΣ Γιάννινα: «Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο...»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο...»

Οργή προκάλεσε στον ΠΑΣ Γιάννινα η διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου στο αποψινό (14/4) παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0), ιδιαίτερα η ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ που σημείωσε η Σάντι Κριζμάν στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με το ριπλέι να μη δικαιώνει τον βοηθό. Η ηπειρωτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε σε ειρωνικό και σκληρό ύφος, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στα σημερινά αποτελέσματα. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας φάνηκε πια ότι έρχεται ξεκάθαρα! Πόσο πιο αυτονόητο να γίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται τελικά στο γήπεδο... μόνο!

Αναρρωτιόμαστε αν αυτό είναι πράγματι το πρωτάθλημα που θέλουν και επιδιώκουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου γενικά και της πολιτείας?! Αν ναι, τότε λυπούμαστε!

Και μετά τα σημερινά, φυσικά από αύριο μπορεί να βγει πια και η πολυαναμενόμενη απόφαση για την τιμωρία ή... μη του ΟΦΗ!!

Καληνύχτα σε όλους!!».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 22:29