Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν μπήκε δυνατά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η ήττα με 0-3 στους Ζωσιμάδες οφείλεται κυρίως στην ανωτερότητα των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25′, αυτομάτως έγινε δυσκολότερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι.

Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούργια παιδιά και στην ομάδα και, από τον πάγκο, και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή.

Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως, δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία, όμως, είναι ότι, δυστυχώς, χάσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Νικητής και στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΠΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης