Tι κι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα εντυπωσιάζει στη φετινή Super League και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος;

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης συνεχίζει να κρατά χαμηλά την… μπάλα, όπως άλλωστε φάνηκε στις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ούτε σωθήκαμε, ούτε πάμε για Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κρητικός προπονητής στο NovaΣΠΟΡ FM», αναγνωρίζοντας βέβαια ότι η συγκομιδή των 37 βαθμών σε 23 ματς είναι σπουδαία.

«Αυτό που έχουμε τώρα, δεν ξέρουμε πώς θα είναι σε δέκα αγωνιστικές που τελειώνει το πρωτάθλημα. Η έννοιά μου είναι βήμα-βήμα να είμαστε καλά. Δεν έχουμε υποσχεθεί κάτι. Θέλουμε να ανέβουμε σκαλοπάτια και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Δεν είναι εύκολο στην καθημερινότητα να το προσαρμόσεις αυτό, γιατί παίρνεις εύκολα αέρα και υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν», πρόσθεσε ο Πετράκης.

Καταλήγοντας, κληθείς να μιλήσει για το «μυστικό» της επιτυχίας του ΠΑΣ, επισήμανε: «Το ένα είναι να υπάρχει καλή ποιότητα, και δεν εννοώ μόνο αγωνιστική αλλά και σε ήθος, προσπάθεια, φιλοδοξία και συμπεριφορά. Το άλλο να υπάρχει σκληρή δουλειά για να αξιοποιηθεί η ποιότητα. Έχουμε και την ποιότητα και εγώ και το τιμ προσπαθούμε να εξελίξουμε την ποιότητα μέσα από τη καθημερινή δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης