Πανευτυχής για την ευρεία νίκη (4-1) του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας, γιατί έπαιξαν σε δύσκολες καιρικές, σε κακό γήπεδο, απέναντι σε καλή ομάδα με ποιότητα. Σπουδαία εμφάνιση στο’ α μέρος, πετύχαμε 4 γκολ και είχαμε ευκαιρίες και γι’ άλλα τόσα. Ο αντίπαλος δεν έγινε σε καμία στιγμή επικίνδυνος. Για όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας βοήθησε. Δεν έχουμε χρόνο για να χαρούμε τη σπουδαία εμφάνιση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Λεβαδειακό με τον οποίο παίζουμε το Σάββατο».

Για το αήττητο των επτά παιχνιδιών που τρέχει ο ΠΑΣ:
«Δεν αλλάζω τη στάση μου και σας το ξαναείπα, είναι εύκολο να το λέμε για παραπάνω. Παρά τις δυσκολίες η ομάδα είναι ανταγωνιστική, την πιστεύω και το έχω πει από την αρχή της σεζόν και δεν το λέω τώρα μετά τη νίκη μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά στο τέλος της χρονιάς. Το μυαλό μας είναι πως θα κερδίσουμε το επόμενο ματς, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται κάθε Κυριακή. Το μυαλό είναι το πιο δύσκολο να ελεγχθεί στον άνθρωπο».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του δίνουν πολλά ματς και σε άσχημες γηπεδικές συνθήκες: «Στο κομμάτι αυτό η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο. Αξίζουν μπράβο στον γυμναστή φυσικής κατάστασης, τον κ. Αλεξίου. Όπως βλέπετε, όταν μιλάω, μιλάω πάντα στον πληθυντικό, γιατί είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων μαζί. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές παραμέτρους και δεν είναι μόνο οι παίκτες ή ο προπονητής».

Για το αν υπάρχει διάθεση… εκδίκησης εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό μετά το 4-0 του πρώτου γύρου:
«Για ‘μενα όχι, κάτι δεν είχαμε κάνει καλά τότε ή αντίθετα κάτι είχε κάνει καλύτερα από εμάς ο Λεβαδειακός. Το κίνητρο το καθορίζουν οι δικοί μας στόχοι και όχι ο αντίπαλος, Στον α’ γύρο ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός και είχε κερδίσει δίκαια».

Για το αν η κίνηση των παικτών του να χαιρετήσουν τον ίδιο στις αλλαγές του μετά τις παρεξηγήσεις που είχαν προηγηθεί: «Ξέρετε ότι εντάσεις πάντα υπάρχουν. Όταν είσαι στο κόκκινο και με ένταση γίνονται πράγματα, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Να γίνει 1-2 φορές εντάξει, αλλά τρίτη δεν θα ξαναγίνει και σας το είπα και την προηγούμενη φορά ότι δεν θα ξαναγίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης