Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Ελληνορώσο τερματοφύλακα, Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και του Εορδαϊκού.

Ο έμπειρος γκολκίπερ είπε το «ναι» στον σύλλογο της Super League και αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λοντίγκιν ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων (Κ-21) της Ελλάδας το 2012, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21. Συνολικά με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας συμμετείχε σε 6 αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2013.

Τον Μάιο του 2013 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας από τον τότε Ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Στις 24 Αυγούστου του 2013, έχοντας πάρει μεταγραφή στη ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επέλεξε τη ρωσική υπηκοότητα και μετρά 11 συμμετοχές με την εθνική Ρωσίας. Σε συλλογικό επίπεδο έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Γκαζιάντεπ και Άρσεναλ Τούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης