Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Χουάν Χοσέ Περέα, με την ηπειρωτική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό.

Οι Γιαννιώτες κατέβαλαν προς τους «πράσινους» ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%. Ο δε 21χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους «κυανόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Jose Perea.

Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper».

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο Περέα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης