Βελλίδης: «Να πάρουμε κάτι καλό κόντρα στην ΑΕΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 16:43
Βελλίδης: «Να πάρουμε κάτι καλό κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο Μάρκος Βελλίδης ως γνωστόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Super League και την Τετάρτη παρέλαβε το εν λόγω βραβείο.

«Είναι τιμή και χαρά μου που μαθαίνω απ' αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. Χρήστο Τσελιόπουλο). Το βραβείο δεν είναι ατομικό, όπως έχω ξαναπεί, το κατέκτησε όλη η ομάδα», ανέφερε γι΄αυτήν τη διάκρισή του ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αναφέρθηκε και στον προσεχή αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα με τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα, ποιοτικούς παίκτες, νέο προπονητή που θέλει να περάσει το δικό του στίγμα στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε ό,τι πει ο προπονητής μας για να πάρουμε κάτι καλό σ' αυτό το ματς» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποτυχία της Εθνικής ομάδας, καθώς ήταν στην αποστολή σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο αν δεν βγει η δουλειά που κάνεις, υπάρχει κατήφεια, μουρμούρα και γκρίνια. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε τελευταίοι στον όμιλό μας, αλλά μπορεί να αντιστραφεί μόνο από εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα, παίκτες και υπόλοιπο επιτελείο. Δεν αρμόζει σε κανέναν αυτή η εικόνα».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τσελιόπουλος που είναι γυμναστής τερματοφυλάκων δήλωσε: «Ένα από τα όνειρά μας ήταν να κληθεί ο Μάρκος στην Εθνική. Τα καταφέραμε. Μέσα από τη δουλειά του και η ομάδα είναι καλή, αλλά και ο Μάρκος εκπλήρωσε ένα μεγάλο του όνειρο να αποτελέσει μέλος της Εθνικής. Δεν σταματάνε όμως τα όνειρα και οι επιθυμίες ενός αθλητή. Κάθε μέρα θέλει να φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί και κάθε μέρα επιζητούμε στις προπονήσεις το καλύτερο. Μέσα από την εκπαίδευση και ο Μάρκος και η ομάδα θα πάρουν αυτά που τους αξίζουν».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 17:04