Στο «Καυτανζόγλειο» πέφτει σήμερα (19.30, Novasports 1) η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τη μονομαχία ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά.

Οι Θεσσαλονικείς στην επιστροφή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία έχουν καταγράψει μία αξιόλογη πορεία και όπως είναι φυσικό στόχος τους στο σημερινό ματς είναι η νίκη, προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Πλατανιάς είναι ένας αρκετά αξιόμαχος αντίπαλος που παλεύει όλα τα παιχνίδια και αναμένεται να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τη νίκη στο άντρο των «κυανόλευκων»

Παράλληλα και η ψυχολογία στο συγκρότημα του Παράσχου βρίσκεται στα ύψη, καθώς την προηγούμενη Κυριακή έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερει να «φρενάρει» φέτος τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ του «γηραιού», Απόστολου Βέλλιου (9 γκολ), ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα θα λείψει και ο τραυματίας Λάζαρ, στον αντίποδα ωστόσο ο τεχνικός του Ηρακλή θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο και ικανό Περόνε, όπως και τους Ρομάνο και Στάμου.

Από την πλευρά του Πλατανιά ο τεχνικός των Χανιωτών, Γιώργος Παράσχος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπανανά, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το Σάββατο και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκης, καθώς και τον τιμωρημένο Ράμος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης