Κάτοικος Χανίων έγινε την Κυριακή ο Κώστας Καζναφέρης. Ο 26χρονος δεξιός μπακ συμφώνησε με τον Πλατανιά και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, επισημαίνοντας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» πως στόχος του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τη νέα του ομάδα.

«Ο τρόπος προσέγγισης από την ομάδα ήταν ιδανικός. Οι άνθρωποι του Πλατανιά έδειξαν ότι πιστεύουν σ’ εμένα. Γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι ένα πραγματικά νοικοκυρεμένο σωματείο, με σοβαρή διοίκηση, που τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είναι πολύ σημαντικό ότι επενδύει στις υποδομές, γεγονός που είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω επισκεπτόμενος τόσο το προπονητικό κέντρο όσο και τα γραφεία της ΠΑΕ. Ξέρω, επίσης, ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, γεγονός πολύ θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου» ανέφερε αρχικά ο Καζναφέρης.

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, σημείωσε: «Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα να δικαιώσω τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο, που πίστεψαν σ’ εμένα. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, που μπορεί να πετύχει αξιόλογα πράγματα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης