«Κατάφερε να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 23:13
«Κατάφερε να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας»
Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την ΑΕΛ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Αναλυτικά:


«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΑΕΛ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής: Σέβεται την ιστορία της ΑΕΛ η οποία με την παρουσία της και τους τίτλους της αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απορεί όμως με την ανοχή των οπαδών της να εκπροσωπεί τον σύλλογο τους ένας επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος.

Ο συγκεκριμένος με την χυδαία συμπεριφορά του, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον κ.Παράσχο, του οποίου το ήθος και η προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μη αμφισβητήσιμα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας.

Θα θέλαμε, επίσης να του τονίσουμε ότι η καραμέλα που πιπιλάει εδώ και χρόνια για τον Πλατανιά έλιωσε. Του επιστρέφουμε, λοιπόν, την λάσπη την οποία πετά όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογο μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 23:18