Άγνωστη συνεχίζει να παραμένει η λέξη νίκη για τον Πλατανιά, καθώς δεν κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» στο νέο πρωτάθλημα ούτε στην 4η αγωνιστική της Super League, παρ’ότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα οι Χανιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) με τον Ηρακλή την Τρίτη στα Περιβόλια και κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό, την ώρα που ο «γηραιός» έφτασε στους τέσσερις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Παπαδόπουλου, ενώ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν είχαν οι γηπεδούχοι στο 81′ με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των «κυανόλευκων».

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση στο ματς, πήραν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ήταν απειλητικοί για την εστία του Περνίς. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να βρει τους διαδρόμους για να σκοράρει και στο 20΄ έχασε καλή ευκαιρία με το γύρισμα του Βέλλιου να διώχνει σωτήρια ο Γκνιάτιτς.

Το ματς κύλησε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δημιουργικό κομμάτι, έφταναν με άνεση έξω από την περιοχή του Περνίς, αλλά από κει και πέρα δεν είχαν καθαρό μυαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Χανιώτες είχαν την πρωτοβουλία και πίεσαν από τις πτέρυγες, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή. Η κεφαλιά του Γκνιάτιτς στο 69΄ έφυγε λίγο άουτ στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο 45λεπτο.

Μετά το 75΄ οι παίκτες του Παράσχου πίεσαν ακόμη περισσότερο για το γκολ της νίκης, αλλά στάθηκαν άτυχοι στη διπλή μ,εγάλη ευκαιρία που είχαν στο 80΄.

 Αρχικά ο Κουλιμπαλί με σουτ από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περνίς και στην εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος παίκτης με γυριστό σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γηραιού.

Στο 88΄ ο Περνίς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντίνα, στην τελευταία ευκαιρία του Πλατανιά για να πάρει το πρώτο του «τρίποντο».

Κίτρινες: Κουλιμπαλί, Μπανανά – Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Καρλίτος, Σαραμαντάς

Κόκκινες: 85΄ Μπαρτολίνι (δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46΄ Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66΄ Ράμος), Πάγκαλος (77΄ Ανγκούλο).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54΄ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης (67΄ Μακρής), Ρομάνο, Λάζαρ, Πασάς, Κυριακίδης, Βέλλιος (75΄ Λουκίνας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης