«Μας βοήθησε η Παναγιά»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 23:20
«Μας βοήθησε η Παναγιά»
Στην υπερπροσπάθεια των παικτών του στα «Πηγάδια» και τη βοήθεια της... Παναγιάς στάθηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη, χαρακτηρίζοντας τη νίκη (3-2) επί των Ακριτών ως τεράστιο βήμα στην υπόθεση-παραμονή στη Super League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα παίζαμε όλη τη χρονιά. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Ήθελε τη νίκη και η ξανθιώτικη ομάδα και γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολη η νίκη μας. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια καθώς εδώ και 10 μέρες όλη η ομάδα ήταν άρρωστη με πυρετό.

Ήρθαμε στην Ξάνθη από το Σάββατο για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν κάναμε προπονήσεις αλλά αποκατάσταση. Και το ότι βρήκε η ομάδα κουράγιο για να πάρει τη νίκη είναι κάτι μεγάλο. Μας βοήθησε η Παναγιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κάναμε ένα μεγάλο βήμα.

Έμειναν 13 μέρες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από την αρχή της χρονιάς αυτή ήταν η πρώτη 2η σερί νίκη. Όλα τα παραπάνω κάνουν σημαντική την επιτυχία μας αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία την SKODA ΞΑΝΘΗ το διάστημα που είμαστε στην Ξάνθη. Τους ευχαρίστησα κατ’ ιδίαν και ήθελα να το κάνω και δημόσια. Είναι ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο που το ζηλεύουν ακόμη και ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, όλα θα τελειώσουν καλά».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλο «διπλό» για τον Πλατανιά, 3-2 τη Ξάνθη,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 21:28

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, 23:50