Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε για τον Πλατανιά και αυτό έχει να κάνει με τον Κάταϊ. Ο Σέρβος άσος αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί άμεσα ο Θωμάς Ναζλίδης προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να αποσαφηνιστεί με ακρίβεια το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε σήμερα, με απογευματινή προπόνηση, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του.

Κανονικά συμμετείχαν οι Γιωργαλλίδης, Πόποβιτς, Σούκιας, Φερνάντες, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Γιακουμάκης και Θέρα. Ενοχλήσεις ένιωσε και πάλι ο Κατάι, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 17.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης