Ο Πλατανιάς έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην Καλλονή στα Περιβόλια Χανίων και με το εντυπωσιακό 7-0 αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την παραμονή στη Super League.

Mεγάλος πρωταγωνιστής των Κρητικών, που με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 28 βαθμούς, πιάνοντας στην 16η θέση τη Βέροια, ήταν ο Βλαχοδήμος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (36′,49′,85′). Τα άλλα τέσσερα γκολ για τους γηπεδούχους τα πέτυχαν, ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ στο 44′, ο Κάταϊ στο 62′, ο Τετέ στο 69′ και ο Γουνδουλάκης στο 73′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζος στο 69′.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι γηπεδούχοι έδειξαν μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις τους.
Η ομάδα των Χανίων έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 3ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και σταμάτησε στο δοκάρι του Σιδεράκη.

Πάντως το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη συνέχιζε να πιέζει, ωστόσο λίγο έλειψε κόντρα στη ροή του αγώνα να βρεθεί πίσω στο σκορ, στο 27΄, όταν αδράνησε η άμυνά του, χωρίς πάντως να το πληρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία λεπτά αργότερα ο Τόρες έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει. Το πρώτο σουτ που επιχείρησε από πολύ καλή θέση απόκρουσε ο Σιδεράκης, ενώ πήρε το «ριμπάουντ» και αστόχησε.

Οι Χανιώτες εν τέλει άνοιξαν το σκορ στο 36΄. Μετά το γύρισμα του Καταϊ στην «καρδιά» της άμυνας της Καλλονής, ο Βλαχοδήμος βρήκε την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάλει μπροστά τον Πλατανιά (1-0).

Οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο», καθώς πέτυχαν το 2-0 με το αυτογκόλ του Αναστασιάδη, μετά τη σέντρα και πάλι από τον Καταϊ.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν ο Βλαχοδήμος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 54΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά, αλλά ο Περόνε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν αρκέστηκαν στο 3-0 και στο 62΄ με τον κορυφαίο της αναμέτρησης, Αλεξάνταρ Κάταϊ, πέτυχαν και τέταρτο γκολ (4-0) δίδοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Η αποβολή του Μαξίμ Ζος στο 69΄ έδωσε την ευκαιρία στους Χανιώτες να πετύχουν ακόμη τρία γκολ.  Ο Τετέ δευτερόλεπτα μετά την έξοδο του αμυντικού της Καλλονής πέτυχε το 5-0, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης πέτυχε το 6-0, ενώ ο Βλαχοδήμος με το τρίτο του γκολ στο ματς στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Δημήτρης, Ινκουμ – Αλβες, Γιορέντε

Κόκκινες: Ζος (68′)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α.Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκουμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Καταϊ (71΄ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58΄ Καζναφέρης), Τόρες (81΄ Ρούμπιο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ.Ματζουράκης):
Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (50΄ Νιαμπούγιου), Άλβες (67΄ Φαρία), Αναστασιάδης, Ποντάνι, Γιονάν (67΄ Καλτσάς), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης