Στον Πλατανιά ο Ντίνας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 22:00
Στον Πλατανιά ο Ντίνας

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Ντίνας, καθώς ο Γιώργος Παράσχος επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του παίκτη του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη και μελών του ΔΣ.

Ο τεχνικός των Χανιωτών, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

«Παρόλο που έχω γυρίσει αρκετά μέρη στην Ευρώπη, οι πιο ιδανικές συνθήκες που έχω βρει ήταν στην Βουλγαρία. Πιστεύω ότι περάσαμε πάρα πολύ ευχάριστα 14 μέρες και αυτό δεν αφορούσε μόνο τις προπονήσεις αλλά και το μέρος στο οποίο βρεθήκαμε.

Τα συμπεράσματά μου είναι πάρα πολύ καλά παρότι αυτό τον καιρό όλοι οι προπονητές συνηθίζουμε να λέμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο πρωτάθλημα όσον αφορά τη διάρκεια που θα έχει αυτή η ομάδα και τι καταφέραμε στην προετοιμασία.

ο ευχάριστο ήταν ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, εκτός από τον Τσουράκη τις τελευταίες μέρες που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αλλά όλοι οι άλλοι παίκτες μας έβγαλαν σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία. Αν είχαμε κιόλας τον σέντερ φορ πιο γρήγορα, τον Ντίνα και τον Ανγκούλο θα ήταν ιδανικά για μας, γιατί είχα πει στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι μακάρι να είχαμε στην αρχή της προετοιμασίας όλους τους παίκτες μας.

Το ρόστερ μας μ' αυτούς τους δύο παίκτες και με την είσοδο του Σελίν πιστεύω ότι θα έχει ιδανικές λύσεις και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε στα φιλικά που δώσαμε αλλά κι έχουμε να δώσουμε, τον τρόπο που θ' αγωνιστούμε. Δοκιμάσαμε κάποια συστήματα και σίγουρα θα καταλήξουμε σε αυτό που θέλουμε», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, 22:15