Πικραμένος για τον τρόπο που ηττήθηκε ο Πλατανιάς από τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Περιβόλια Χανίων.

«Mία τελική προσπάθεια έκανε ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε, παίξαμε μπάλα, ήμασταν βελτιωμένοι. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο και δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δύσκολο να κάνεις τόσες σερί ήττες, πιστεύω όμως ότι οι εμφανίσεις μάς δίνουν δύναμη και σε μένα και στα παιδιά για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα δικαιούμασταν τους τρεις πόντους», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Για την διαιτησία του αγώνα, ο Χριστόπουλος τόνισε: «Δεν σχολιάζω διαιτησίες, δεν είναι ούτε δικό μου θέμα, ούτε των παικτών. Δεν είδα κανέναν να ασχοληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν. Αδικημένος αισθάνομαι μόνο από την ήττα.

Ένας αθλητής για να νιώθει καλά ψυχολογικά, πρέπει να νιώθει δυνατός. Αυτή τη στιγμή η ομάδα νιώθει δυνατή. Όταν κερδίζεις μονομαχίες από μεγάλους αντιπάλους δημιουργείται το συναίσθημα ότι είμαι δυνατός και μπορώ. Εμείς νιώθουμε δυνατοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αδύνατο να μην γίνονται λάθη σε ένα 90λεπτο. Ειδικότερα σε μια ομάδα που παλεύει την παραμονή. Λάθη γίνονται και από τους αντιπάλους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης