Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών η Βέροια

Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών η Βέροια
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League απάλλαξε την ΠΑΕ Βέροια, τον πρώην πρόεδρό της Γιώργο Αρβανιτίδη και τον πρώην γενικό αρχηγό της, Γιώργο Λαναρή, «λόγω αμφιβολιών», για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, ο οποίος έχει θεωρηθεί ύποπτος προς χειραγώγηση.

Αυτό σημαίνει ότι η «βασίλισσα του βορρά» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, εκτός αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα ασκώντας έφεση.

Η απόφαση της διοργανώτριας:

«Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 19:59