Την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Super League συνεχίζει η Βέροια, η οποία την Κυριακή επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και παρέμεινε μία ανάσα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους: οι γηπεδούχοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων με τους Μπατιόν (22′), Ντουμίτρου (25′), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σοτέλο (26′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το συγκρότημα του Γκρανέρο ήταν πιο δραστήριο από την αρχή της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 22′ η «βασίλισσα» του Βορρά έκανε το 1-0 με την κεφαλιά του αφύλαχτου Μπατιόν μετά από φάουλ του Καλτσά, ενώ στο 25′ πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με πλασέ του Ντουμίτρου, έπειτα από λάθος των αμυντικών και του Σηφάκη.

Πάντως η απάντηση των Βοιωτών ήταν άμεση: στο αμέσως επόμενο λεπτό (26′) ο Μπορνταγκαράι τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Σοτέλο κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη, βάζοντας εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το 2-1, παρά να πετύχουν και τρίτο γκολ.

Στο 82ο λεπτό ο Λεβαδειακός είχε μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Σοτέλο, που έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση, το τέλος της οποίας βρήκε τη Βέροια να επικρατεί με 2-1 σκορ, αποδεικνύοντας σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι φέτος είναι φτιαγμένη για… μεγάλα πράγματα.

Κίτρινες: Μπαλάφας – Σάντσες, Κονέ, Ζίτο

Bέροια (Χοσέ Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46′ Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56′ Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (65′ Κατίδης).

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης):
Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμεζ (68′ Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87′ Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78′ Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης