Μεγάλο άλμα για την παραμονή στη Super League πραγματοποίησε ο Πανθρακικός.

Οι «πράσινοι» χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκορ (83′) πέρασαν νικηφόρα την Κυριακή από την έδρα της Βέροιας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εννέα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς αποβλήθηκαν οι Νέτο (81΄) και Καλτσάς (87΄).

Η ομάδα του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα ταξίδεψε στην Ημαθία για έναν «τελικό», γνωρίζοντας ότι μόνο σε περίπτωση νίκης και παράλληλα ήττα του Λεβαδειακού στην Τούμπα, θα είχε ελπίδες παραμονής.

Πράγματι, έδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο άσκησε πίεση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ιγκορ στο 51′, ενώ ακυρώθηκε (ίσως εσφαλμένα) γκολ του Κάσες ως οφσάιντ στο 61′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 81ο λεπτό έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Νέτο να ανατρέπει στην περιοχή τον Ιγκορ και να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βραζιλιάνος και σκόραρε χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στον Πανθρακικό, που αν νικήσει την Ξάνθη στο τοπικό ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα, εξασφαλίζει την παραμονή στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Κίτρινες:
Νέτο, Καντιμοίρης, Βεργώνης, Καλτσάς – Ηλιάδης, Ιγκόρ, Εμπόου

Κόκκινες: Νέτο (82′ δεύτερη κίτρινη), Καλτσάς (87′)

Bέροια (Στέφανος Γαϊτάνος):
Καντιμοίρης, Μαραγκός, Μαλόν, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (85΄ Πέρεθ), Καλτσάς, Γεωργιάδης (70΄ Τάτος), Μπεν (28΄λ.τρ. Ναζλίδης)

Πανθρακικός (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα):
Αθανασιάδης, Εμπόου, Μελίσσης, Μεχία, Ρομέου (80΄ Μάρτινς), Χρήστου, Τζάνης (90+2΄ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (85΄ Ηλιάδης), Ίγκορ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης