Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ αναφέρθηκε στη ανταγωνιστικότητα των παικτών της Βέροιας καθώς και τα λάθη τους.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του προηγήθηκε, ενώ έκανε ειδική μνεία στην ισοφάριση του αντιπάλου από λάθος της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία έκανε λόγο για τον κόσμο της ομάδας του «δικεφάλου» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι που τους στέρησε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Παρουσιαστήκαμε καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά από δικό μας λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Α.Ε.Κ. με την πίεση του κόσμου της προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ το γκολ που σημείωσε ήταν από στημένη φάση. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια ματς, αλλά σίγουρα χρειάζεται και τύχη για να μπορέσεις να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα.

Γνωρίζαμε από πριν ότι η Α.Ε.Κ. έχει πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και ότι θα μας πιέσει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες στη μεσαία γραμμή και δεν είχαμε τις λύσεις για να αλλάξουμε κάτι, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδό μας που νοιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης