Μαζί στον ΠΣΑΠ οι Καρντόσο και Ντουμίτρου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 19:13
Μαζί στον ΠΣΑΠ οι Καρντόσο και Ντουμίτρου
Οι Νικολάο Ντουμίτρου και Οράσιο Καρντόσο αποδέχτηκαν την πρόταση του ΠΣΑΠ και την ερχόμενη Δευτέρα θα πάνε μαζί στα γραφεία του συνδέσμου.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος αμειβομένων ποδοσφαιριστών κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές σε κοινή συνάντηση στα γραφεία του με σκοπό να τους φέρει πιο κοντά μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στο παιχνίδι της Βέροιας με την Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες της «βασίλισσας» του Βορρά μετά το ματς με τους Φαίακες κατήγγειλαν τον Καρντόσο για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του Ντουμίτρου και γι' αυτόν τον λόγο ο ΠΣΑΠ ανέλαβε πρωτοβουλία, προκειμένου οι δύο παίκτες να δώσουν τα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σχετική συνάντηση, που αποδέχθηκαν και οι δύο παίκτες, θα παρευρεθούν και οι δύο αρχηγοί των ομάδων, Τάσος Βενέτης και Νίκο Καλτσάς.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:


«Οι συνάδελφοι Οράσιο Καρντόσο της Κέρκυρας και Μανουέλ Ντουμίτρου της Βέροιας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ., θα είναι στα γραφεία του Συνδέσμου μας, μαζί με τον αρχηγό της Κέρκυρας, Τάσο Βενέτη, και τον αρχηγό της Βέροιας, Νίκο Καλτσά.

Μέλημα του Π.Σ.Α.Π. , που έχει το ίδιο σκεπτικό για όλους τους συναδέλφους, είναι η καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική και η διαρκής και σταθερή συσπείρωση όλων των συναδέλφων, που είναι παιδιά του Συνδέσμου, και πρωτίστως πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι αυτοί είναι τα πρότυπα, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 19:28