Η Λάρισα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League, καθώς κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Τόνι Κάλβο, ενώ οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη με γκολ του Γκαγιέχο (54’) και πέναλτι του Ναζλίδη στο 82’. Από το 59’ η Λάρισα έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντοντό.

Το ματς διεκόπη για περίπου 16 λεπτά, αμέσως μετά την έναρξή του, λόγω ρίψης καπνογόνων που δημιούργησαν πρόβλημα ορατότητας στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η Βέροια απείλησε πρώτη στο 21΄ με τον Τόνι Κάλβο, ενώ η Λάρισα απάντησε με τον Ντέλετιτς στο 44’. Αφού το πρώτο μέρος είχε 16 λεπτά καθυστερήσεων, στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Άρτσε τροφοδότησε τον Τόνι Κάλβο κι αυτός τελείωσε άψογα τη φάση, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάκης Τσιώλης «επιστράτευσε» τον νεοαποκτηθέντα Γκαγιέχο και δικαιώθηκε. Αφού πρώτα απείλησε στο 49΄, ισοφάρισε στο 54΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ρέντζα. Ο Γκαγιέχο είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 57΄, σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε, όμως δύο λεπτά αργότερα τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο Ντοντό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια με παίκτη παραπάνω είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λινάρδου στο 76΄, όμως στο τέλος η Λάρισα σκόραρε και πήρε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ναζλίδης στο 82΄ σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα και χάρισε τη νίκη στη Λάρισα.

Λάρισα – Βέροια 2-1 (Novasports 3)

Γκολ: 54′ Γκαγιέχο, 82′ πεν. Ναζλίδης – 45’+8′ Τόνι Κάλβο

Κίτρινες κάρτες: Ρέντζας, Ναζλίδης, Ντοντό – Σαρπόνγκ, Καντιμοίρης, Λινάρδος, Μπαλάφας

Κόκκινες κάρτες:
59′ Ντοντό

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Γκόλιας (46′ Γκαγιέχο), Μασαλέσα, Φατιόν, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46′ Κουτσιανικούλξς), Ναζλίδης (88′ Τίκο).

Bέροια (Θωμάς Γράφας):
Καντιμοίρης, Μαλόν (80′ Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρτσε, Σαρπόνγκ (63′ Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης