Η Βέροια επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ πέτυχε στο 85′ ο Μπεν Μοχάμεντ, ενώ ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Μπούρμπου (75′) και του Ζόρο (81′).

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Περογαμβράκη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καντιμοίρη. Στη συνέχεια η Βέροια ισορρόπησε και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο να απειλήσουν την εστία.

Στο δεύτερο μέρος ο Σα Πίντο με δύο αλλαγές προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, όμως ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κυνηγήσει το γκολ. Αντίθετα, η Βέροια σε δύο περιπτώσεις με τον Μπεν έγινε απειλητική.

Στο 75′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μπούρμπος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά και αποβλήθηκε. Στο 81′ κόκκινη κάρτα είδε και ο Ζόρο, που ανέτρεψε τον Μπαργκάν έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μείνει με εννέα ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η Βέροια πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη. Στο 85′ ο Μπεν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, πλάσαρε ωραία τον Φερνάντεζ και έγραψε το 1-0 που έμεινε ως το τέλος.






ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (79′ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (54′ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (54′ Λαμπρόπουλος).

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο, Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (62′ Παυλίδης), Γεωργιάδης (90+4′ Βεργώνης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης