Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 της Βέροιας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League. Τρία γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σημείωσε ο Μάρκους Μπεργκ (18′ πεν., 39′ πεν., 41′), ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κλωναρίδης (21′) και Βιγιαφάνιες (57′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και καθοριστική, δεδομένων και των πολλών απουσιών των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός μετά την χαμένη διπλή ευκαιρία στο 9΄, με τους Κλωναρίδη κι Εμποκού, στο 17’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μίλιεβιτς μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί. Ο Μπεργκ στο 18΄ άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια οι «πράσινοι» σκόραραν εκ νέου.

Από ασίστ του Σουηδού στο 21΄ ο Κλωναρίδης πλάσαρε για το 2-0, ενώ στο 37΄ ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε για δεύτερη φορά την βούλα σε χέρι του Αντονιάν. Ο Μπεργκ «έγραψε» το 3-0 στο 39΄, ενώ ο Σουηδός στράικερ, δύο λεπτά αργότερα, μετά από την εξαιρετική κάθεση πάσα του Χατζηγιοβάνη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 54’ από το δυνατό σουτ του Σαρπόνγκ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ εύκολα και σε 5ο γκολ, αυτή την φορά με τον Λούκα Βιγιαφάνιες να πλασάρει υποδειγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Βέροια 5-0 (Novasports 2)

Γκολ: 18′ πεν., 39′ πεν., 41′ Μπεργκ, 21′ Κλωναρίδης, 57′ Βιγιαφάνιες

Κίτρινες κάρτες:
Λουντ – Αντονιάν, Λινάρδος

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ (72′ Ρέις), Ζέκα, Εμποκού (28′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (59′ Λέτο), Μπεργκ.

Βέροια:
Λόπεζ, Ασίγκμπα, Κάλβο (71′ Μαυρίας), Μίλιεβιτς, Σούλε, Αντονιάν, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ, Κάλι, Λινάρδος (65′ Παπαδόπουλος), Μπαλάφας (46′ Κωνσταντινίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης