Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 της Βέροιας στην Τούμπα, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καθάρισε το παιχνίδι στο 13’, όταν με τα γκολ των Ολίσε (1’), Μαντούρο (5’) και Σαλπιγγίδη (13’) προηγήθηκε με 3-0. Το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε στο 66’ ο Σαλπιγγίδης, ενώ για τη Βέροια σκόραρε ο Ίσμαελ Γκονσάλβες (56’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, αιφνιδίασε τη Βέροια και «καθάρισε» τη νίκη πριν καλά καλά ξεκινήσει το ματς. Μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο ο Ολίσε άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λιβεριανός από σκόρερ έγινε δημιουργός και μετά από δική του ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Μαντούρο, που πέτυχε το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 13’ ο Σαλπιγγίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λούκας. Μέχρι το 20λεπτο ο Δικέφαλος συνέχισε με επιθετική διάθεση, αλλά ο Καντιμοίρης είπε «όχι» στον Λούκας.

Η Βέροια κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56’ ο Γκονσάλβες νίκησε με κοντινό πλασέ τον Γλύκο και μείωσε σε 3-1, όμως ο Σαλπιγγίδης διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του σε 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 1′ Ολίσε, 5′ Μαντούρο, 13′, 66′ Σαλπιγγίδης – 56′ Γκονσάλβες

Κίτρινες κάρτες: Μαντούρο, Κατσουράνης – Μπαργκάν, Μπεν

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72′ Γεωργιάδης), Βούκιτς (78′ Νίνης), Σαλπιγγίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπεν, Πετρ, Ζεζίνιο (71′ Κομόλοφ), Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Σιόντης (46′ Γκονσάλβες), Καλτσάς, Σισοκό.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης