Σε ένα ματς που ελάχιστοι θα θυμούνται, Βέροια και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τόσο η ομάδα της Ημαθίας, όσο και ο «Γηραιός» αναζητούσαν τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο αμφότεροι έδειξαν πιο… επιμελείς στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί οι ποδοσφαιρικές συγκινήσεις να έλλειπαν, όμως τα νεύρα και η ένταση περίσσευαν, με τους Θεσσαλονικείς να εκφράζουν έντονα παράπονα για τη φάση του 75ου λεπτού, όταν ο Βοσκάκης, αντί να δώσει φάουλ έξω από την περιοχή στον Μπουλούτ, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον Λόπεθ, γύρισε τη φάση πίσω.

Γκολ: – 

Κίτρινες κάρτες: Μαγέφσκι – Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες κάρτες:

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (81’ Κόλα), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ (62’ Γιουσούφ), Μερεμπασβίλι (46’ Αμπντούν)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο, Μακρής (68’ Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46’ Μπουλούτ), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης (77’ Πασάς), Βέλλιος

Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Αϊχάν Χούσκογλου – 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης