Η Βέροια κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας 4-3 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Μρντάκοβιτς (51’), Καλτσάς (63’), Πετράτσι (70’ αυτογκόλ) και Μοχάμεντ (79’) σκόραραν για τη «βασίλισσα», ενώ τα γκολ του Λεβαδειακού πέτυχαν οι Σανγκινέτι (3’), Ορτέγκα (60’) και Καπό (90+1′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με το… καλημέρα. Μόλις στο 3’ ο Σαγκινέτι με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα της Βοιωτίας. Το σκορ παρέμεινε σε όλο το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ξεκίνησε ο καταιγισμός από τη Βέροια. Στο 51’ η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Μρντάκοβιτς, ενώ στο 60’ ο Λεβαδειακός πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ που πέτυχε ο Ορτέγκα, έπειτα από ωραία ενέργεια.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε από τον Καλτσά, ο οποίος με κεφαλιά στο 63′ ισοφάρισε σε 2-2. Το 3-2 πέτυχε στο 70’ ο Πετράτσι, ο οποίος έκανε ολέθριο λάθος κι έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. Η νίκη για τη Βέροια κλείδωσε στο 79’ με το γκολ του Μπεν Μοχάμεντ.

Ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να μειώσει στο τελικό 4-3 με κεφαλιά του Καπό στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βέροια:
Αναστασόπουλος, Μοχαμαντού, Γεωργιάδης, Σιόντης, Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54’ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75’ Παυλίδης), Τραπ

Λεβαδειακός: Πριζόφσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74’ Καπό), Πετράτσι, Ροτζέριο, Μάντζιος, Γιάντσης (58′ Ορτέγκα), Κάντζι (85’ Βασιλείου)

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης