Ο ΝΠΣ Βόλος πήρε την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού μετά το 1-1 στις Σέρρες επικράτησε δύσκολα 4-2 στα πέναλτι του Πανσερραϊκού, στον δεύτερο αγώνα για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄ με κεφαλιά του Μάντζη, μετά από κόρνερ του Μουνίθ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90΄ με πέναλτι του Κόντσι και ο αγώνας πήγε στην παράταση, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Έτσι όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Βόλο να παίρνει τη νίκη με 4-2, αφού ο τερματοφύλακάς του Γκαραβέλης, απέκρουσε την εκτέλεση του Κόντσι και του Πολύζου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βόλος αγωνιζόταν από το 11ο λεπτό της παράτασης με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Μάντζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανσερραϊκός, που είναι ομάδα Γ΄ κατηγορίας (τρεις συνολικά πιο κάτω από τον Βόλο) πάλεψε για την πρόκριση και υποτάχθηκε στο τέλος, στη διαδικασία των πέναλτι.

 

Κόκκινη κάρτα: 101΄ Μάντζης (2η κίτρινη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσίκα, Διαμαντής, Τσαούσης, Μαξ, Μπαλογιάννης (92΄ Τόρες), Ατιάτ (69΄ Κορέλας), Μουνίθ (59΄ Τσοκάνης), Μυστακίδης (46΄ Κυζιρίδης), Μάντζης.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Γεωργιάδης (77΄ Μπάρδας), Ψάλτης (117΄ Τριανταφύλλου), Ομπόσο (69΄ Παπαβασιλείου), Κόμτσι, Μασκανάκης (55΄ Ντιαλό).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης