Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ο Βόλος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, 18:25
Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ο Βόλος

Την προσπάθεια για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ  να να μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική στη Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία, αποφάσισε να ενισχύσει και ο Βόλος.

Οι νεοφώτιστοι στη Super League μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και σε συνεννόηση μαζί του, αποφάσισαν:

– Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για την μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία

– Στον ίδια αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος επισημαίνει ότι «σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω απ όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του».

Και ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετέχει στον αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε οικονομική στήριξη του αγώνα που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένεια του ώστε ο μικρός αυτός μαχητής της ζωής να λάβει τη νέα – εγκεκριμένη – γονιδιακή θεραπεία που παρέχεται μόνο στην Αμερική ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, νωτιαία μυϊκή ατροφία, συμμετέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, στον αγώνα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00 με τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Να σημειωθεί ότι χρήματα συγκεντρώνονται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητικό τιμ, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ τα οποία μαζί και με όσα συγκεντρωθούν από τον αγώνα του Σαββάτου θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό όπου και συγκεντρώνονται χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου να δώσει μαζικό παρόν στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη αλλά και να συμβάλλει με ότι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, 18:32