Βόλος: «Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ για τις ακάλυπτες επιταγές της ΑΕΛ»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 15:35
Βόλος: «Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ για τις ακάλυπτες επιταγές της ΑΕΛ»

Θέση για το θέμα της ανάκλησης των δελτίων 10 παικτών της ΑΕΛ και τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Λαμία πήρε την Κυριακή ο Βόλος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για το γεγονός ότι δεν επιλήφθηκε νωρίτερα της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως στις 30 Ιανουαρίου είχε διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΛ-Βόλος (0-0) και προφανώς η διοίκηση του Βόλου θεωρεί πως έπρεπε να μην είχε διεξαχθεί ούτε εκείνο το παιχνίδι με υπαιτιότητα των «βυσσινί».

Η ανακοίνωση:

Η νέα κωμικοτραγική υπόθεση με τις ακάλυπτες επιταγές της ΠΑΕ Λάρισας προς την ΕΠΟ για την πληρωμή των παραβόλων μετεγγραφών που η θεσσαλική ομάδα πραγματοποίησε τον Ιανουάριο, εύλογα προκαλεί την αντίδραση όλων και φυσικά τη δική μας, που πέραν από τις δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις προχωρούμε και σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η ενέργειά μας αυτή ουδόλως στρέφεται κατά της ΠΑΕ της Λάρισας, ούτε του ιδιοκτήτη της Αλέκο Κούγια, αλλά κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, του ταμία, Περικλή Λασκαράκη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ, που (και) με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά τους καταρράκωσαν την όποια αξιοπιστία στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου μας μετά από τόση προσπάθεια είχε κατορθώσει να αποκτήσει και μας επιστρέφει στη θλιβερή εποχή των κάθε λογής Γκιρτζίκηδων. Δυστυχώς…

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι ανίκανοι και ανύπαρκτοι παράγοντες να εξηγήσουν, όχι μόνο σε εμάς, για ποιους λόγους και με ποιο σκεπτικό όταν από όλες τις ομάδες απαιτούν, και αυτές βεβαίως συμμορφώνονται, να πληρώνουν άμεσα τις προς την Ομοσπονδία οικονομικές υποχρεώσεις τους, στην ΠΑΕ Λάρισα επιφυλάχθηκε αυτή η προνομιακή μεταχείριση, δηλαδή να πληρώσει με μεταχρονολογημένες επιταγές, που μάλιστα η τελευταία σφραγίστηκε ως ακάλυπτη.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 15:43