Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επεισοδιακής αναμέτρησης ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων, Αχιλλέας Μπέος, πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τη διακοπή της αναμέτρησης για 55 λεπτά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να κάνουν χρήση χημικών και δακρυγόνων ώστε να απωθήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού που πετούσαν αντικείμενα και αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ στο 2-2. Σκορ με το οποίο εν τέλει και ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για τη στάση του Βόλου. Εμείς δεν θα είμαστε αυτή η ομάδα που θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί κάποια από τις μεγάλες (σ.σ. Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και θα πάρει το παιχνίδι εκτός γηπέδου», είπε αρχικά ο δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης και προσέθεσε:

«Ωστόσο, πρέπει να σταθούμε σε αυτή την εικόνα που είναι ντροπή. Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η Αστυνομία. Δεν είναι τρόπος αυτός να χρησιμοποιούν δακρυγόνα. Πολλοί παίκτες, δικοί μας και του Ολυμπιακού, είχαν σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Χρειάστηκε να τους παρασχεθεί οξυγόνο. Στις κερκίδες έκλαιγαν μικρά παιδιά».

Καταλήγοντας ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε: «Αυτοί που νομοθετούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί και να πουν “τέρμα η αλητεία”. Ενώ βλέπουμε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν αλήτες που ασελγούν στο κορμί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης