Μπορεί ο Βέρντε να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Φεντερίκο Καρτάμπια, ο οποίος αγωνίζεται στην Λα Κορούνια.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «dxtcampeon.com», η οποία στο σχετικό δημοσίευμά της αναφέρει ότι η «Ένωση» έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον παίκτη, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με την ισπανική ομάδα.

Πάντως στο εν λόγω ρεπορτάζ εκτιμάται ότι αυτή η διαφορά είναι τέτοια που μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να κλείσει –τελικά- στην «Ένωση» πριν τις 15 Ιουλίου.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Υπάρχει διαφορά με την Ντεπορτίβο. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ’ επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια.

Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες», αναφέρει και επισημαίνει ότι η ομάδα της Γαλικίας κοστολογεί τον παίκτη περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 18.00 (Novasports 1HD) η «Ένωση» θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την η Γκόρνικ Σάμπριζε.