Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Παππάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με την Munchen 1860, η οποία αγωνίζεται στην Zweite Liga (δεύτερη κατηγορία).

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και νυν της Munchen 1860, Ewald Lienen, ο οποίος ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικου έκανε δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω τον Παππά από την παρουσία μου στην Ελλάδα. Έχει παίξει στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και την Ξάνθη και με την ταχύτητά του, αλλά και την ικανότητα στην ντρίμπλα μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες του».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Χάρης Παππάς, (πήρε τη φανέλα με το «17»), ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα: «Είναι μία πολύ όμορφη πρόκληση να αγωνίζεσαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα με τόσους πολλούς φιλάθλους. Γνωρίζω τον Ewald Lienen από τη θητεία του στον Πανιώνιο και θέλαμε να συνεργαστούμε και στο παρελθόν, όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν ήταν εφικτό. Χαίρομαι που τελικά τα καταφέραμε και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του ιστορικού Γερμανικού συλλόγου, Micky Stevic τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γρήγορος, δραστήριος που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα. Με την προσθήκη του γινόμαστε πιο ευέλικτοι στην επίθεση. Το ότι έχει ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης