Την εστία της Ομόνοιας θα υπερασπίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Mahamadou Sidibe, καθώς σήμερα η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.
Παίκτης της Ομόνοιας είναι και επίσημα ο Mahamadou Sidibe. Η διοίκηση της κυπριακής ομάδας έκανε γνωστή τη μεταγραφή μέσω ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως πριν από λίγο ο τερματοφύλακας Μαχαμαντού Σιντιμπέ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις στη Γαλλία και στο CAMP8.
Ο Sidibe είναι 30 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι και έχει αγωνιστεί στις Αλ Άχλι Σαουδικής Αραβίας, Αθηναϊκό, Αιγάλεω, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα και Εθνικό Άχνας».
