Η δεύτερη γενιά ένοπλης βίας δηλώνει πλέον παρούσα. Σήμερα το πρωί έβαλε την υπογραφή της σε ένα συμβόλαιο αίματος που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.

Εφοδιασμένη ιδεολογικά με επιχειρήματα από το πλούσιο οπλοστάσιο της κρατικής διαφθοράς και της κοινωνικής φτώχειας, σηκώνει τα όπλα ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από τις μέχρι σήμερα γνωστές για τη δράση τους, οργανώσεις στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομοτελειακά η δράση τέτοιων ομάδων, γίνεται  εφαλτήριο επίθεσης εναντίον της όποιας μετριοπαθούς άποψης, για την αντιμετώπιση και την καταστολή της κοινωνικής δυσφορίας.

Ακραία στοιχεία, σπεύδουν ήδη να εκμεταλλευτούν  την υπαρκτή  αδυναμία του συστήματος να αντιδράσει ψύχραιμα και οργανωμένα, απέναντι στον παραλογισμό της ένοπλης βίας.

Το επιχείρημα ότι πίσω από τέτοιες συμπεριφορές, καλύπτονται  μεθοδολογίες μυστικών υπηρεσιών αλλοδαπών και εγχωρίων, με πολλαπλούς στόχους, δεν χρειάζεται να το ενισχύσω. Είναι παγκοίνως γνωστό από τη δράση αυτών των  μηχανισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τις αλαζονικές δηλώσεις των αρχών πολιτικών και μη, μετά τις συλλήψεις μελών της οργάνωσης “17 Νοέμβρη” για την  εξουδετερωμένη -ανύπαρκτη τρομοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικίνδυνα και ανεύθυνα λόγια καθ’ υπόδειξη ξένων κέντρων, τα οποία σπεύδοντας να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντά τους, παγιδεύουν παντοιοτρόπως τόσο τις πολιτικές όσο και τις εκτελεστικές εξουσίες των άλλων χωρών.

Μέσα από το εξειδικευμένο εργαλείο διαδικασίας- μεθοδολογίας για την αντιμετώπιση δήθεν της ένοπλης βίας, οι πατριάρχες του είδους Αμερικανοί- Άγγλοι επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες, αδιαφορώντας για την ιδιαιτερότητα, την ιδιοσυγκρασία και την ιστορία των λαών.

Υπ’ αυτήν την έννοια καλό είναι να συνιστάται ψυχραιμία  προς όλες τις κατευθύνσεις, γιατί όσοι πυροβολούν- σε τελευταία ανάλυση- δεν παύουν να είναι δικά μας παιδιά.

Εάν θα καταλήξουν σε αλλοδαπό- κολεγιακού τύπου – σωφρονιστήριο ή όχι καθιστά εμάς υπεύθυνους και όχι τους γείτονες…

Είναι ο δείκτης της ταλαιπωρημένης εθνικής μας κυριαρχίας που οφείλουμε μαζί με τα τρωτά της, τα βάσανα και τις αδυναμίες της να τη διαχειριζόμαστε μόνοι μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης