Η υπόθεση των οικοπέδων του ακριτικού Καστελόριζου αποτελεί σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του τόπου. Οι αρχιτέκτονες αυτής της αθλιότητας, με απίστευτο αμοραλισμό τεμάχισαν το ακριτικό νησί, για να το μοιράσουν σε ισχυρούς φίλους τους. Είναι προφανές ότι το Καστελόριζο κινδύνεψε περισσότερο από τη βουλιμία των Ελλήνων οικοπεδοφάγων και λιγότερο από τις επεκτατικές διαθέσεις των γειτόνων μας. Το κόλπο μοναδικό. Με πρόσχημα την ενίσχυση των συμφερόντων αυτής της ευρωπαϊκής και όχι μόνον ελληνικής εσχατιάς, τεμαχίστηκαν εκπληκτικές παραλίες της σε οικόπεδα, προκειμένου να δημιουργηθεί οικισμός επωνύμων!.. Πρωταγωνιστές εκτός από το γνωστό ιατρό, Ευάγγελο Χατζηγιαννάκη και τοπικοί άρχοντες του Δήμου Μεγίστης των οποίων τη δράση ανακάλυψε και κατήγγειλε η αντιπολίτευση.

Το προπατορικό αμάρτημα της τσιμεντοποίησης των πάντων άρρηκτα συνδεδεμένο με το γονίδιο του νεοέλληνα οδήγησε τους εντιμότατους φίλους μας σε μία επιχείρηση καταπάτησης γης χωρίς προηγούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγαν εκεί που φαντάστηκαν ότι δεν θα τους ανακαλύψει κανένας, μακριά από τους έτσι κι αλλιώς υπολειτουργούντες μηχανισμούς του  αθηνοκεντρικού κράτους.

Πήγαν εκεί να ιδρύσουν το δικό τους αμαρτωλό βασίλειο.

Πήγαν εκεί όπου η παρθένα φύση τους ενέπνευσε για τον πιο πρόστυχο εφιάλτη της. Τη δημιουργία μίας ακόμα κοσμικής Μυκόνου με το αζημίωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι κι αλλιώς, η κυρά της Ρω δεν ζούσε πια να σηκώνει κάθε πρωί την ελληνική σημαία. Δεν θα την έβρισκαν μπροστά τους και δε θα χρειαζόταν να την αντιμετωπίσουν όρθια…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης