Η αποκάλυψη των καταγγελιών του αντινομάρχη Θεσπρωτίας από τη zougla.gr δίνει το ποιοτικό μέγεθος της διαφθοράς στον τόπο.

Η υπόθεση σέρνεται περισσότερο από ένα χρόνο στα γραφεία της Ν.Δ. και τα ερμάρια του εισαγγελέα της περιοχής, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει πάει σπίτι του. Ο νομάρχης, γιατί δέχτηκε τη μίζα του 10% από τον αντινομάρχη για δημόσιο έργο, ή ο αντινομάρχης, που συκοφάντησε έντεχνα έναν έντιμο αιρετό και διατάραξε τις σχέσεις εμπιστοσύνης της Νομαρχίας με τους πολίτες της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατιμωρησία της διαφθοράς φαίνεται ότι παγιώνεται ως καθεστώς στα σπλάχνα του κυβερνώντος κόμματος, με τους υπεύθυνους της Ρηγίλλης και του Μαξίμου να στρουθοκαμηλίζουν μπροστά στη λαίλαπα της αρπαχτής, και με το λάβαρο του αγώνα κατά της διαφθοράς σε υποστολή.

Με την παγίδευση και την καταγραφή της αποδοχής της μίζας από τον νομάρχη -προϊόν το οποίο ετέθη υπ’ όψιν των ηγετικών στελεχών του κόμματος- ο νομάρχης έπρεπε να έχει ήδη υποστεί τις συνέπειες. Αντ’ αυτού, φαίνεται ότι καλύφθηκε πλήρως, προφανώς γιατί η μίζα του 10% γίνεται επίσημα αποδεκτή από το σημερινό καθεστώς. Ενόψει, μάλιστα, του επαναπατρισμού του Χριστοφοράκου από τις φυλακές του Μονάχου σε πατρώο σωφρονιστικό κατάστημα, παίρνει άλλες διαστάσεις, οι οποίες αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα του κυβερνητικού στρατοπέδου κατά των πολιτικών του αντιπάλων (περίπτωση χρηματισμού Γείτονα) που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους υπό μορφή “αθώων” δηλώσεων…

Η εφημερίδα μας στο επόμενο διάστημα θα κάνει μία αποκάλυψη – βόμβα για πολιτικό πρόσωπο, το οποίο παγιδεύτηκε από πολίτη της καθημερινότητας να εκβιάζει για τη μίζα του! Είναι φανερό ότι το μαχαίρι έχει ξεπεράσει προ πολλού το κόκαλο. Κάνετε υπομονή για να απολαύσετε το θέαμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης