Αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή θέση του Θέμου Αναστασιάδη, λόγω της παρουσίας του στον ανακριτή, θα επιλέξω τους ήπιους τόνους, από τους άλλους οι οποίοι δυστυχώς πιστεύω ότι του πρέπουν.

Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάληξη της περιπέτειάς του, η οποία πιθανόν να πάρει χειρότερη τροπή, από αυτήν που παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμερίζομαι επίσης την σκοπιμότητα να υποβάλει εναντίον μου μήνυση για παρότρυνση μάρτυρα σε ψευδορκία και για συκοφαντική δυσφήμιση, ενόψει της κρίσιμης γι’ αυτόν και τους συνεργάτες του δικαστικής ταλαιπωρίας.

Η δημιουργία εντυπώσεων ενώπιον των δικαστών είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κατηγορουμένου.

Είναι συνήθης εικόνα των ανθρώπων του υποκόσμου, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πείσουν το δικαστήριο, ότι το κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, είναι πιο ασήμαντο και από την ανύπαρκτη τρίχα επάνω τους, την προηγουμένη της δίκης, φροντίζουν να αγοράσουν ένα ακριβό κοστούμι, που θα συμβάλει στη μάχη των εντυπώσεων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίληψη αυτή, μετά από τόσες ώρες εμπειρίας στις αίθουσες των δικαστηρίων (μόνο ως κατηγορουμένου) μπορεί να ερμηνεύσει την σιωπή μου απέναντι στον θόρυβο, που τεχνηέντως δημιουργεί ο κατηγορούμενος κ. Θ. Αναστασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης