Όταν δεν εκσπερματώνουν δαπάναις δημοσίου πυροβολούν τον διπλανό τους… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης αστυνομικός που πυροβόλησε τον φρουρό της πρεσβείας είχε απασχολήσει επανειλημμένα την υπηρεσία του κατά το παρελθόν.

Είχε απειλήσει –σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- συνάδελφό του, κυκλοφορούσε γυμνός εν ώρα υπηρεσίας, παρουσίαζε παρεκκλίνουσα του φυσιολογικού συμπεριφορά και το σημαντικότερο παρά τις εκκλήσεις των συναδέλφων του, που είχαν επισημάνει το πρόβλημα και είχαν ενημερώσει την υπηρεσία για την επικινδυνότητα της κατάστασης, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είχε ληφθεί υπ’ όψιν. Οι αρμόδιοι τον τοποθέτησαν σε ένα από τα πλέον κρίσιμα και επικίνδυνα σημεία της πρωτεύουσας, την αμερικανική πρεσβεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ανατριχιαστικό να αναλογιστεί κανείς πόσο κινδύνευαν αθώοι και ανυποψίαστοι πολίτες από την ανεύθυνη και ακατανόητη συμπεριφορά της ηγεσίας της αστυνομίας.

Σήμερα κιόλας οφείλει ο αρμόδιος υπουργός μετά την παραίτηση της ηγεσίας, που θεωρείται αυτονόητη, εάν έχουν έτσι τα πράγματα, να διατάξει τον επανέλεγχο όλων των αστυνομικών, προκειμένου να απομακρυνθεί ένας, δυστυχώς, μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παρ’ όλα αυτά υπηρετούν οπλισμένοι σε κρίσιμες υπηρεσίες.

Ας σκεφτεί ο πρωθυπουργός, από μία τόσο ανεύθυνη συμπεριφορά, πόσο εύκολο ήταν να είχαμε, ακόμη έναν «Αλέξη Γρηγορόπουλο» νεκρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης