Έτσι ακριβώς όπως το φωνάζει ο τίτλος με τρόπο ελαφρώς γκροτέσκο και πεζοδρομιακό γιατί  καταντήσατε κουρέλι τη δημοκρατία μας. Περιθωριακή, τυχάρπαστη και ανήθικη.

Λίγη τσίπα ρε! Είναι το σύνθημα με το οποίο θα σας πάει ο λαός στις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόθεση ομολόγων: αναζητούνται οι ένοχοι μεταξύ των στελεχών σας.

Υπόθεση γάλακτος: οι “ένοχοι” κουμπάροι όχι μόνον κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά αντιστρέφουν το κατηγορητήριο και σας δείχνουν.

Υπόθεση Ζαχόπουλου: όλοι μέσα και ξαφνικά όλοι έξω, γιατί ο κομιστής συμπαρασύρει συνεργάτη του πρωθυπουργού, με κίνδυνο να συναντηθούν εκ νέου στον προαύλιο χώρο του Κορυδαλλού, κατά την απίθανη ενδεχομένως περίπτωση εφαρμογής του νόμου… Είναι τόσο κραυγαλέα η “πουστιά” ώστε ο υπόδικος εργατολόγος Νικολουτσόπουλος βγάζει βιβλίο “τη συνοδεία” τραγουδιστών και κλαρίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόθεση Κοντομηνά: Πρώτα προσλαμβάνεται η Μάρα, αργότερα φεύγει η Μάρα και αμέσως μετά ενεργοποιούνται οι διώξεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Νότιας Αφρικής, της Γερμανίας και των αποθεματικών στην ήδη πωληθείσα ασφαλιστική εταιρεία του. Η όλη υπόθεση οδηγεί στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με το οποίο τα ονόματα Ρουσόπουλος, Αγγέλου και πιθανώς κάποιων άλλων συνεργατών του Πρωθυπουργού, είναι αμέσως ή εμμέσως συνδεδεμένα.

Υπόθεση Βατοπεδίου: Πρόκειται για τόσο κραυγαλέα  επιχείρηση συγκάλυψης που οδηγεί τους δύο εισαγγελείς ανακριτές σε ηρωική έξοδο και παραίτηση από το δικαστικό σώμα!

Λίγη τσίπα ρε!..

Σ.Σ. Αλήθεια ο ρόλος του Λαζόπουλου ως επικοινωνιακού μοντέλου τελειώνει εδώ, ή μόλις τώρα αρχίζει;

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης