Πέρασαν πέντε μήνες από τη γέννηση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και όλοι εμείς που καταθέσαμε τα όνειρά μας στη διεύθυνση zougla.gr, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Στον χαοτικό διαδικτυακό χώρο εκατομμύρια αναγνωστών- αδυνατούμε να σας αποκαλέσουμε χρήστες-  μας επιλέξατε ο καθένας για τον δικό του λόγο και πραγματοποιήσατε ένα ασύλληπτο ρεκόρ επισκεψιμότητας, σε επίπεδο ενημέρωσης.

Αφού καταργήσατε τους νόμους της αγοράς -ουδέποτε ενημερωτικό προϊόν έκανε τέτοιο άλμα χωρίς οργανωμένη διαφημιστική καμπάνια- εκτοξεύσατε την ηλεκτρονική σας εφημερίδα πρώτη στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία εφημερίδα έντυπη ή ηλεκτρονική και κανένα μέσο στο χώρο δεν διαθέτει τόσους πολλούς  και σταθερούς αναγνώστες.

Τα νούμερα της google που ακολουθούν δεν αφήνουν  περιθώρια αμφισβήτησης και παρερμηνειών.

2.219.993 επισκέπτες και 14.028.563 χτυπήματα στις σελίδες της εφημερίδας είναι οι απόλυτοι αριθμοί σε ένα μόνο μήνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναγωγή αυτών των αριθμών σε καθημερινούς αναγνώστες δημιουργεί μία χαοτική απόσταση από τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης και δημιουργεί νέα δεδομένα των οποίων τις επιπτώσεις ο χώρος θα αντιληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη ενδεικτική μέτρηση της ΑLEXA μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μετά την ZOUGLA.GR  με αξιοσημείωτη διαφορά ακολουθούν τα μεγαλύτερα ελληνικά ηλεκτρονικά μέσα, με δεύτερη την Καθημερινή, τρίτη την Ελευθεροτυπία, τέταρτο  το Έθνος και πολύ πιο πίσω το Πρώτο Θέμα, τα Νέα και τον ΣΚΑΪ.

Με την δική σας συμμετοχή η zougla.gr ακολουθεί μία εντυπωσιακή πορεία τόσο ανοδική που κανένας να μην είναι σε θέση να υπολογίσει την οροφή της.

Από όλους εμάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ και την υπόσχεση ότι την ανοδική πορεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα την στηρίξουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη ημέρα.

Ό,τι είδατε και πιθανόν αγαπήσατε είναι μόνον η αρχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης