Παράδοση και απόλαυση. Κρητικό Πάσχα στο φιλόξενο Plaza Beach House στο Ρέθυμνο, με ανέσεις, κεράσματα και χαρές.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Γνήσια Κρητική φιλοξενία, ημιδιατροφή μαζί με εορταστικά γεύματα, Ανάσταση & Κυριακή του Πάσχα στο ξενοδοχείο. Ανακαλύψτε τα Πασχαλινά μας πακέτα και τις επιπλέον εκπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αυθεντική Κρήτη. Έθιμα, λουλούδια, λαμπάδες, μουσικές. Κατάνυξη και γιορτινή ατμόσφαιρα, δίπλα από την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπέροχες απολαύσεις με Σαρακοστιανά & Πασχαλινά εδέσματα. Κάθε μέρα, πλούσιος μπουφές με εορταστικές γεύσεις. Το Μεγάλο Σάββατο, η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και Αναστάσιμος μπουφές. Κυριακή του Πάσχα με ψήσιμο και τις ελληνικές γεύσεις που αγαπάμε.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ PLAZA

Γνήσιο Κρητικό Πάσχα, με όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις. Δίπλα από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου για να ζήσετε τη μαγική ατμόσφαιρα του τόπου. Κυριακή του Πάσχα στο ξενοδοχείο για το Τραπέζι της Λαμπρής με αυθεντικές απολαύσεις.

 

KIDS WONDERLAND

Kids Go Free: η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών είναι δωρεάν!

EXTENDED STAY

Γιορτάστε το Πάσχα με ανεμελιά, με τις ανέσεις και την όμορφη παραλία του Plaza Beach House, δίπλα στην πόλη του Ρεθύμνου. Απολαύστε πολυτελή διαμονή, γενναιόδωρη φιλοξενία και γιορτινά γεύματα, με τα ειδικά εορταστικά μας πακέτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης